Αποστολές

Στην Smokelife υποστηρίζουμε 100% τα προϊόντα μας


Γιαυτό δίνουμε σε όλα τα προϊόντα μας


στις μπαταρίες

 

*αυτή η εγγύηση δεν ισχύει για ανοιγμένα τα υγρά αναπληρώσεις

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

 

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται μέσω "Αντικαταβολής" στον χώρο σας. Τα μεταφορικά κυμαίνονται από 5 έως 10 ευρώ (ανάλογα με το που βρίσκεστε, σύμφωνα με την αξία της παραγγελίας σας, πόσο ζυγίζει η παραγγελία σας κτλ). Αυτό που πολλοί δεν λαμβάνουν υπόψη είναι πως η κάθε εταιρία που κάνει μεταφορές προϊόντων πρέπει να πληρωθεί για τις υπηρεσίες της.Εμείς δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας για αποστολή των προιόντων στον χώρο τους χωρίς την χρέωση μεταφορικών εφόσον  η παραγγελία τους ξεπερνάει τα 39€

 

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 

Επιστροφή προϊόντων με χρέωση του καταστήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε κατά είδος ή ποσότητα ή σε περίπτωση που κατά την παράδοση το είδος έχει συσκευασία κατεστραμμένη, ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος είναι ελαττωματικό. Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, ή να ζητήσει την επιστροφή του, κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν, κατά τον χρόνο που συμφωνήθηκε κατόπιν της συνεννόησης με το κατάστημα, τότε το Ηλεκτρονικό Κατάστημα δικαιούται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και συνεπώς να αρνηθεί την αντικατάσταση.

Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του. Η επιστροφή των προϊόντων με χρέωση του καταστήματος θα πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που παρελήφθη το προϊόν από τον πελάτη. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί από το κατάστημα, η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη θα γίνεται με τον τρόπο που επιθυμεί ο πελάτης και κατόπιν συνεννόησης  με το κατάστημα.

Powered By OpenCart. Επιμέλεια
Smoke Life © 2014